Data gedreven innovatieve processen

Onze visie:
Waarde crëeren in het vierkant:
werknemer, werkgever,
fonds en uitvoerder

De kracht van uw data. Uw data, uw processen en onze kennis. Deze combinatie maakt dat u uw processen data gedreven kunt inrichten. Data analytics is hierbij een denkrichting en niet meer weg te denken. Het creëert toegevoegde waarde voor uw organisatie doordat wij data samenbrengen en uw inzichten geven, die nieuw en innoverend kunnen zijn. Data gedreven besluitvorming kan ingezet worden bij strategische vragen en bij product vernieuwing en om besluitvorming geautomatiseerd te ondersteunen. Als extra factor, naast uw eigen inzichten en kennis, u blijft leidend en de data gedreven processen faciliteren u.

Onze aanpak en werkwijze – Passend bij uw organisatie

Ongeacht de type vraag van onze klanten, is onze aanpak te allen tijde gericht op: versimpelen van de materie, ontstapelen van de vele verschillende modellen of aanpakken vanuit het verleden. Wij realiseren resultaat. Dit kan zijn binnen een bepaalde tijd omdat er druk op staat of omdat het nu past op uw (bestuurs)agenda. In alles wat wij doen houden wij rekening met de aard, omvang, complexiteit en sensitiviteit van uw organisatie. U betaalt niet voor zaken die wij al eerder hebben ontwikkeld en geïmplementeerd. Wij gaan niet iets maken waar u niets aan heeft, dit is onze professionele belofte!

Vragen van klanten

Voorbeeldvragen van onze klanten:
Ondanks allerlei goedkeurende verklaringen ontvangen wij toch regelmatig klachten over fouten in onze administratie. Kunt u ons ondersteunen bij het meten van onze performance?

Wij hebben behoefte aan inzicht in de door ons gemaakte keuzes  om te kunnen sturen. Een integraal dashboard zou daarbij helpen. Kunt u dit voor ons maken?

Wij vermoeden dat onze werkprocessen beter vormgegeven kunnen worden. Bent u in staat om te helpen bij deze optimalisatie?

Wij hebben enorm veel data tot onze beschikking, maar halen er te weinig kennis uit. Kunt u ons hierbij helpen?

Hoe kunnen wij op een pragmatische wijze vaststellen dat wij compliant zijn en blijven aan wet- en regelgeving?

Wij zouden graag de risicohouding van onze deelnemers willen bepalen. Kunt u ons hierbij helpen?

Wij hebben in de gegevensaanlevering te maken met veel uitval, dat vervolgens handmatig opgelost moet worden en dus veel tijd kost. Kunt u ons helpen bij het efficiënter oplossen van deze uitval?

Wij zouden graag meer inzicht in de ontwikkeling van ons medewerkersbestand willen hebben. Kunt u ons helpen om naast een ’foto‘ ook een ‘film‘ te maken?