Nieuw pensioenstelsel

Onze visie:
Integriteit als verlengstuk
van jezelf

De impact van het nieuwe pensioenstelsel voor pensioenfondsen en verzekeraars is enorm. De overgang naar hele nieuwe pensioenregelingen raakt vrijwel alle facetten van beleid en uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan risicohouding, beleggingsbeleid, premiestelling, governance, risicomanagement, pensioenadministratie en (deelnemers)communicatie.

Sprenkels & Verschuren volgt alle ontwikkelingen rond het nieuwe pensioenstelsel op de voet en mengt zich ook in de discussies met de beleidsbepalers. Met een integrale projectaanpak kunnen wij klanten optimaal ondersteunen bij de transitie. Voor alle aandachtsgebieden hebben wij specialisten in huis, naast projectmanagers die zorgen voor een tijdige overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Advies en ondersteuning op specifieke onderdelen van de transitie is natuurlijk ook mogelijk.

Met nieuwsbrieven en webinars houden wij u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het nieuwe pensioenstelsel of diepen wij specifieke thema’s uit.

Op www.wijzigingpensioen.nl bieden wij met een stappenplan werkgevers en ondernemingsraden op eenvoudige wijze (eerste) hulp bij de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel.

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met uw vaste aanspreekpunt of stuur een e-mail naar info@sprenkelsenverschuren.nl. Via dit e-mailadres kunt u zich ook aanmelden voor onze nieuwsbrieven.

Onze publicaties over het nieuwe pensioenstelsel vindt u hieronder.