Pensioenfondsbestuur & checklist COVID-19
30 juni 2020

De coronacrisis heeft invloed op ons allemaal, privé, maar ook zakelijk. De verwachtingen zijn dat de gevolgen van Corona wereldwijd nog lang zullen voortduren en ook wordt rekening gehouden met een tweede golf. Heeft u als pensioenfondsbestuurder voldoende zicht op alle risico’s die daarbij horen? Heeft uw pensioenfonds de gevolgen voor de langere termijn van de coronacrisis al in kaart gebracht? En welke acties onderneemt u om de risico’s te verkleinen?

Om u een zo compleet mogelijk beeld te geven van zaken waarmee u als bestuurder rekening moet houden als gevolg van de coronacrisis organiseert Sprenkels & Verschuren in samenwerking met SPO het webinar

‘Pensioenfondsbestuur & checklist COVID-19
Dinsdag 30 juni van 13.00 uur tot 14.00 uur
Deelname is gratis

In het webinar nemen wij met u de COVID-19 checklist door. Ongetwijfeld komen veel punten u bekend voor: u heeft immers al actie ondernomen om maatregelen voor de korte termijn te treffen. Nu is het tijd om stil te staan bij de gevolgen voor uw pensioenfonds op langere termijn.

De COVID-19 checklist is een initiatief van Sprenkels & Verschuren om de sector met kennis te ondersteunen. Naar aanleiding van ervaringen van pensioenfondsbestuurders wordt de checklist aangevuld.

Het webinar wordt geleid door Ron Harmsen, SPO adviseur en ervaren pensioenfondsbestuurder. Hierin gaat hij in gesprek met experts van Sprenkels & Verschuren op de volgende gebieden:

  • Ernst Lock (Risk management)
  • Kees den Blanken (Legal)
  • Gijs Cremers (Investment consulting en financial risk)
  • Edward Snieder (Risk management en outsourcing)

U kunt zich aanmelden via de website van SPO: www.spo.nl/aanbod/spo-webinar-pensioenfondsbestuur-checklist-covid-19

Vaardigheden

Gepubliceerd op

juni 17, 2020